Ny runde med snøproduksjon

Det har vært vinterlig de siste dagene og ukene og fine skiforhold på Linderudkollen langrennsarena. Likevel er det ikke kommet nok snø på til å sikre resten av sesongen. Det er blant annet ikke satt klassisk spor i sort og blå løype fordi det er lite snø og fare for å komme ned på grusen.

Kjelsås og Bymiljøetaten går igang med ny runde snøproduksjon i kveld, 5.jan.2018.

Produksjon igangsettes i sort løype, dvs. mellom Solemskogen og skibroa ved P-plassen Linderudkollen. Det vil være 4 kanoner i gang i sort sløyfa så lenge det er kaldt nok og behov for snø. Yr.no varsler kaldere enn -5 grader og vind fra nord fram til onsdag kveld i neste uke.  Vind fra nord er gunstig fordi støy fra kanonene da ‘blåser bort’ fra bebyggelsen på Solemskogen og dermed gi minst mulig sjenanse for naboer.

NB! NB! Sort løype er stengt for all skigåing/trening så lenge produksjonen pågår. Sperrebånd og skilt vil bli satt opp. HOLD AVSTAND OG VIS RESPEKT FOR PRODUKSJONSOMRÅDET OG SPERRINGER. 

Alternativ trasé fra Solemskogen til Linderudkollstua vil være løypa bak hoppbakkene. Den kommer ned på lysløypa rett sør for stua. Det er litt lite snø i denne terrengløype, men framkommelig. Denne vil bli preparert med scooter.

En kanon vil være i drift ved El-bil ladepunktene sør på P-plassen. Sperrebånd vil settes opp. HOLD AVSTAND OG VIS RESPEKT FOR PRODUKSJONSOMRÅDET OG SPERRINGER.

Arena og løyper forøvrig er preparert.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s