Kalender

Linderudkollen langrennsarena og -løyper kan brukes av alle hele året og hele døgnet. Fra midten av september til april er det lys i løypene hver dag, fra mørkets frembrudd til klokken 23.00. Kjelsås IL langrenn har ansvaret for koordinering og tildeling av brukstid for GRUPPER som ønsker organiserte treninger. Vi følger BYM retningslinjer for tildeling av brukstid (se nedenfor). Ønsker du brukstid? Send en e-post til linderudkollen.kjelsaas@gmail.com .

 

Enkeltpersoner og smågrupper/venner som ønsker å gå på ski er alltid velkomne og trenger ikke bestille tid. Vi må alle vise hensyn til hverandre og voksne som ønsker å trene i anlegge anmodes om å ikke benytte «kjernetiden» for barne- og ungdomstreninger.

I vinterhalvåret er det normalt større treningsgrupper med barn og unge mandag til torsdag mellom kl. 17.00 og 21.00. Det vil også være enkelte helger med konkurranser. Følg med på kalenderen for oppdatert informasjon om arrangementer.

Bymiljøetatens føringer for bruk av anlegget

Linderudkollen skal brukes til idretts- og friluftslivsaktiviteter, primært i regi av ideelle organisasjoner.

BYM har inngått en driftsavtale med Kjelsås IL langrenn der en av oppgavene er å koordinere bruken av anlegget gjennom hele året, snø og barmark, for å unngå kollisjoner og konflikter mellom ulike brukergrupper. Det kan være ønsker om treningstider for store grupper, arrangering av konkurranser f.eks. langrenn, kombinert, orientering, sykling samt gjennomføring av skidager for skoler, teknikkurs, etc.

Kjelsås IL avholder to brukermøter i året, henholdsvis i mars/april og september/oktober.

Kjelsås IL oppdaterer fortløpende en kalender med terminfestede og planlagte arrangementer samt faste treningstider for Årvoll IL og Kjelsås IL  og tid som er bestilt av andre brukere.

På hverdager fra morgenen og fram til kl. 17.00 gjøres det ikke tildeling av brukstid.

På hverdager mellom klokken 17.00 og 23.00 og helgedager hele dagene tildeles det brukstid.

Kjelsås IL tildeler på forespørsel brukstid etter angitte kriterier.

Kriterier for tildeling av brukstid

Tildelingen gjøres etter følgende prioritering:

  1. Barn og unge i klubbene Årvoll IL og Kjelsås IL
  2. Voksne i klubbene Årvoll IL og Kjelsås IL

deretter:

  1. Barn og unge i andre idrettsklubber og frivillige organisasjoner
  2. Voksne i andre idrettsklubber og frivillige organisasjoner

deretter:

  1. Bedriftsidrett
  2. Bedrifter og kommersielle aktører

2 kommentarer om “Kalender

Legg igjen en kommentar